Personeel Van Eerden juwelier - Goudsmid

Binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten, daarnaast staan betaalbaarheid, persoonlijkheid en een gezellige sfeer hoog in ons vaandel. Ons ambitieus en getalenteerd team zal u helpen bij het maken van een goede keus.

Goud en zilver reparaties
Alle voorkomende reparaties worden door onze goudsmeden verzorgd, waardoor een snelle afwikkeling en uitvoering mogelijk wordt gemaakt. Doorgaans duurt een reparatie vijf werkdagen.
 
Atelier
Tevens kunt u voor uw reparaties en veranderwerk bij ons terecht, ons team staat garant voor een vakkundige service een persoonlijk en deskundig advies. Ook het in opdracht maken of veranderen van een bestaand sieraad, bijvoorbeeld herinneringssieraden met een emotionele waarde, is bij ons in goedehanden.
 
Horloges
Wij repareren en restaureren alle merken horloges en vervangen uw batterij terwijl u wacht. Ook kunt u bij ons terecht voor uw reparatie en herstelwerkzaamheden van uw klok.
 
Inruilmogelijkheden
Vaak heeft men nog wel ergens diep weg gestopt in een laadje wat gouden sieraden liggen waar u niets mee doet, zonde! Wij geven u de mogelijkheid om uw oude sieraden in te ruilen tegen een goedprijs. U kunt de sieraden ook inruilen voor een sieraad uit onze winkel. Een andere mogelijkheid is dat u het allemaal laat omsmelten en er dan een nieuw sieraad van te laten maken.

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m do.: 10.00-12.30 uur 13.30-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-12.30 uur 13.30-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.