We presenteren de prachtige nieuwe wintercollectie van Bering. U kunt de producten bij ons in de winkel bekijken, maar ook hier downloaden en later bij ons in de winkel kopen of bestellen.

Beste klant,

In deze ongekende tijd willen we u graag van dienst blijven in onze winkel waar een mooie collectie sieraden & horloges klaar staan. Wij staan uiteraard ook tot uw beschikking om aan de tafel plaats te nemen om uw wensen wat betreft maken en of veranderen van uw sieraden te verwezenlijken. Ook vervangen wij dagelijks horlogebatterijen en banden (ook inkorten van banden).

Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt winkelen, hebben we de anti-coronavirus maatregelen in acht genomen zoals aanbevolen door het RIVM.

Onze medewerkers hebben we opgedragen bij het minste teken van koorts of keelpijn thuis te blijven en ook in contacten thuis, en met familie en vrienden, goed op de hygiëne te letten. Omwille van algemene gezondheid zouden we u op het hart willen drukken om hetzelfde te doen. Want alleen samen kunnen we het virus de baas.

Met de vriendelijke groet,
Rianne, Noa, Miranda en Marcel
Team, Van Eerden Juwelier & Goudsmid

I.v.m. met uw en onze gezondheid vragen we u te houden aan het volgende:

  • Wij wassen de handen extra.
    Er staat desinfecterende hand gel voor u klaar.
    Voor de hygiëne wordt er regelmatig tussendoor schoongemaakt.
  • Betaal zo mogelijk met pin of per bank (smartphone).
  • Nies en hoest in uw elleboog.
    Bent u ziek, blijf dan thuis.
Step by Step sieraden

Step by Step sieraden worden met de hand gemaakt en geproduceerd in kleine series in Zwitserland en Duitsland van hoogwaardig staal, aluminium, en rubber. Het alluminium is geanodiseert. Anodiseren gebeurt door middel van een elektrolytische behandeling: de buitenlaag wordt voorzien van een oxidelaag in verschillende kleuren.

De vormgeving van de Step by Step sieraden vindt zijn oorsprong in de geometrie: bal, vierkant, cirkel, lijn…

Variabel
Alle colliers en armbanden zijn multifunctioneel en kunnen in een eenvoudige of dubbele rij worden gedragen. Vanwege het elastische binnenwerk zijn ze met één handgreep te varieren.

Olympic horloges

Een Nederlands familiebedrijf, sinds 1956. Van stoere chronografen tot slimline series, digitale uurwerken en elegante dameshorloges: Olympic is voor iedereen, geïnspireerd op het dagelijks leven.

Olympic biedt een gevarieerde collectie die aansluit op het modebeeld van nu, waarin altijd de eigenheid en passie terug te zien is. In de winkel hebben we een grote collectie horloges in diverse stijlen.

Het merk staat bekend om haar toegankelijkheid en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met uiteenlopende prijzen vanaf €49,95 en materialen als stainless steel, leer en saffierglas, wordt standaard 3 jaar garantie geboden.

Bering

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
Ma: gesloten
Di t/m do.: 10.00-12.30 uur 13.30-18.00 uur
Vrijdag: 10.00-12.30 uur 13.30-20.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.
Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.