Jeroen kwam bij mij met de vraag of de getekende schets, die hij zelf had getekend gemaakt kon worden tot een hanger. Na een paar aanpassingen en het weglaten van kleine details kwamen we tot de uit eindelijke vormgeving.  Symbolisch moesten er een aantal kenmerken in verwerkt zijn zoals: twee vogels, de drie materiaalsoorten en het gouden hart.harthanger schets 

Werkwijze
Wij zijn om de tafel gaan zitten, hebben gekeken hoe we het in een bepaalde vorm konden gieten, zoals de hier boven genoemde kenmerken waren en zijn het uitgangspunt. Jeroen liet de uitvoering geheel aan mij zelf over en had er alle vertrouwen in dat het een mooie hanger met symboliek zou worden!

Het resultaat
Het uiteindelijke resultaat is naar mijn mening erg mooi geworden. Voor mij was het weer eenleuke en mooie uitdaging om dit technisch goed in elkaar te zetten. In feite is het een hanger dat in lagen is opgebouwd en bestaat uit: titanium, zilver en goud.  Zoals je kunt lezen vindt Jeroen het eindresultaat erg mooi geworden.

harthanger eindresultaat  harthanger 8397 brief web

Iets te vieren of een bedankje geven? Verblijd iemand met een cadeaubon van Van Eerden.

Van Eerden Juwelier - Goudsmid

Landstraat 8, 7121 CR Aalten
Telefoonnummer 0543 - 46 65 60

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 9.00-18.00 uur
woensdag: 9.00-18.00 uur
donderdag: 9.00-18.00 uur
vrijdag: 9.00-20.00 uur
zaterdag: 9.00-16.00 uur
zondag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag lunchen we van 12.30-13.30 uur

Cookies maken het voor ons makkelijker om u van dienst te zijn. Als u gebruik maakt van onze site gaat u akkoord met onze cookies.